Korzo Budaörs

Alfa Group az Ön partnere az ingatlan világában!

Korzó budaörs

A Korzó Budaörs üzletközpont  és iroda komplexum 2200 nm iroda és 22 000 nm kiskereskedelmi területen, 2009-ben nyitott meg a nagyforgalmú M1/M7  autópálya mellett.

Jól megközelíthető, ideális elhelyezkedése és erős kereskedelmi szomszédsága (Auchan, Ikea, Mömax, Media Markt) mellett és a 400 000 lakosú vonzáskörzete ideális helyszínt biztosít a kis és nagykereskedők, bemutatótermek részére.

Budapesten nyugati agglomerációjú elhelyezkedésének és az elegendő számú nyitott parkolóhelynek köszönhetően a Korzó alternatívát kínál a városban található   bevásárlóközpontokhoz képest.

A piaci trendek alapján az üzletek belső hasznos alapterületét úgy alakítottuk ki, hogy teljes mértékben megfeleljenek a kis és nagykereskedelmi ügyfeleink igényeinek.

Budaörsön és a vonzáskörzetben élők fogyasztói igényei alapján működtetett üzletekkel várjuk vásárlóinkat. Kínálatunkban találhatnak szépség és egészségügyi termékeket kínáló üzleteket, lakberendezési áruházakat, kertész és horgász/szabadidő hobbyra specializálódott üzletet is. A fitneszterem és a gyermekjátszóház további kikapcsolódási lehetőséget nyújt a családok részére.

Kereskedelmi egységeink rugalmas méretezési lehetősége 200- 1500 nm között és logisztikai kialakítása sokrétű lehetőséget kínál a kereskedelemi és szolgáltató cégek számára.

 

Cégünk üzletpolitikája:

  • Bérlők egyedi igényeinek és elvárásainak maximális teljesítése
  • Kiegyensúlyozott és megbízható kapcsolat a bérlőkkel
  • Ingatlankezelő részlegünk professzionális támogatása a bérlők felé

Cím:

2040 Budaörs, Építők útja 2

KOZMA MÁTÉ

Pontos, személyre szabott árajánlatért kérjük, keresse értékesítési munkatársainkat.

Összehasonlítás