alfahub

Kiadó üzletek, irodák és raktárak Budaörsön

Kiadó üzletek

200 m2-től

Pénzügyi adatok

Bérleti díj: 9€/m2/hó + Áfa

Közös költség: 500 Ft/m2/hó + Áfa

Kaució: 3 havi díj és közös költség bruttó összege

Min. bérleti idő: 3 év

Parkolók

A kialakított parkolóhelyeken

Kiadó irodák

75 m2 -től

Pénzügyi adatok

Bérleti díj: 9€/m2/hó + Áfa

Közös költség előleg: 500 Ft/m2/hó + Áfa

Kaució: 3 hónap bérleti díj és közös költség bruttó összege

Min. bérleti idő: 3 év

Parkolók

A kialakított parkolóhelyeken

Kiadó raktárak

90 m2 -től

Pénzügyi adatok

Bérleti díj: 7€/m2/hó + Áfa

Közös költség előleg: 500 Ft/m2/hó + Áfa

Kaució: 3 hónap bérleti díj és közös költség bruttó összege

Min. bérleti idő: 3 év

Parkolók

A kialakított parkolóhelyeken

Alfa Korzó Budaörs

Az Alfa Korzó, Budaörsön az M1-M7 Budapest be és kivezető szakaszánál található az autópálya közvetlen közelében. Szomszédságában a MÖMAX, AUCHAN, IKEA, DECHATLON található 1 kilométeres körzetben.

Kereskedelmi egységeinket elsősorban olyan vállalkozások részére hoztuk létre, amelyek 200 m2-től akár 1500m2 alapterületű üzlettér hasznosításban gondolkodnak. A belső építészeti kialakításoknak és lehetőségeknek eleget téve, üzleteinket úgy terveztük, hogy azokat a piac bármely szereplője gazdaságosan hasznosítani tudja. Kereskedelmi egységeink nagy részének van gazdasági bejárta, ahol a szállítmányozás megoldott még azon ügyfeleink számára is, akik nagy kereskedelmi logisztikával rendelkeznek. Társaságunk fő szempontja a bérlői igények maximális kiszolgálása egyedi elbírálás útján.

Az irodaház a Budaörs Korzo főbejáratának a bal oldalán helyezkedik el. Az épület ötemeletes, amelynek a földszintjén kereskedelmi egységek találhatóak. Az épület belső kialakításánál figyelembe vettük a már 15 éve a piac ezen szegmensében eltöltött időszak tapasztalatait. Bérlőink részére a modern arculat mellé biztosítjuk, a 24 órás portaszolgálatot, személy liftet, a modernkor elkerülhetetlen részét képező technikai hátteret, klimatizált helységet, étterem és büfészolgáltatást, parkolási lehetőséget mind bérlőink, mind ügyfeleik számára.

A kiadó iroda helységek kialakításánál figyelembe vesszük a bérlői igényeket, melyeket a birtokba adás előtt alakítunk ki a szükséges technikai igénnyel együtt. Ennek a koncepciónak köszönhetően a piac azon kicsi szegmensébe tartozunk, akik bármilyen ügyféligényt ki tudnak elégíteni, modern és új környezetben. Bérlőink számára már 20 m2-től egészen a 400 m2-ig tudunk biztosítani igény és kategória szint szerint kiadó iroda helységeket.

Érdeklődjön most elérhető üzleteinkről, irodáinkról vagy raktárainkról!

Kozma Máté

Tel.: +36 70 676 9904
E-mail: m.kozma@alfagroup-international.com

Alfakorzó

Gyors ajánlatkérés

This form is currently undergoing maintenance. Please try again later.

Összehasonlítás